Afgestudeerd!

Afgestudeerd!

Afgelopen 30 november vond onze jaarlijkse diploma-uitreiking plaats, traditiegetrouw in het sfeervolle Arti et Amicitiae aan het Rokin. Na jaren hard werken mochten maar liefst 26 studenten hun diploma ophalen.

De feestelijke middag was voor velen een mijlpaal waar ze al die jaren hard voor hebben gewerkt. De meeste studenten werden vergezeld door ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen en natuurlijk vrienden en vriendinnen. Na een feestelijk onthaal en een mooie speech van directeur Kees Spijker was het dan eindelijk tijd voor de diploma’s. Elke student werd toegesproken door een van hun begeleiders voordat ze hun diploma in ontvangst mochten nemen. Eén studente zat in Mexico en ontving haar speech via FaceTime, waarna haar moeder het diploma meekreeg. Naast veel gelach werd er ook af en toe een traantje weggepinkt door trotse familie en docenten.

Na de plechtigheden werden alle toekomstplannen van de kersvers afgestudeerden uitvoerig besproken, onder het genot van een drankje en bittergarnituur. Ook voor veel docenten is het een van de mooiste dagen van het jaar. De kersverse alumni moeten nog wel even wennen aan het idee. “Ik wil eigenlijk nog helemaal niet weg, het voelt echt als thuis,” zei een van hen. Niet iedereen gaat direct het werkveld in, een aantal gaat volgend jaar beginnen aan een master beginnen.

Op het einde van de middag was het dan echt om afscheid te nemen. Alhoewel ... wij hopen onze alumni nog vaak over de vloer te hebben met mooie verhalen uit het werkveld! En dat komt goed, want een enthousiasteling meldde zich al meteen om op onze open avonden te komen vertellen over zijn studietijd en inmiddels opgedane werkervaring.

We gaan onze studenten natuurlijk missen, maar zijn ontzettend trots op hen allemaal en we wensen iedereen een mooie carrière toe!

Bekijk hieronder enkele foto's van de feestelijke middag. Fotografie: (c) Mario Toscani Photography
Ik kan niet wachten tot ik daar sta!
Begint het meteen bij je te kriebelen als je deze foto's ziet? Ambieer jij ook een creatieve carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open avond en ontdek of The New School ook iets voor jou is.