Proefstudeerdag

The New School Amsterdam, 20 Juni

Meld je aan voor de proefstudeerdag!

Op dinsdag 20 juni bieden wij de unieke mogelijkheid voor scholieren om een dag mee te lopen op The New School in Amsterdam! Deze dag geeft je een nog beter beeld bij de school en zo kom je er echt achter of TNS bij jou past. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang en schrijf je in.
weeks
days
hours
minutes
seconds
20 juni

het programma

We starten de dag met een ontvangst met koffie & thee om 9:30. Daarna krijg je (in willekeurige volgorde) onderstaande vakken:  
09:45  Ondernemen & Financien 
10:50  Presenteren
11:50  Lunch 
12:30  Onderzoek 
13:35 Graphic Arts
14:35 Koffie Break
14:55 Maatschappelijk context
16:00 Afsluiting voor studenten & ouders

Waarom studeren bij TNS?

The New School is een particuliere hogeschool, die al jarenlang als beste wordt beoordeeld door de keuzegids! Je krijgt les in kleine klassen met veel persoonlijke aandacht van docenten uit de praktijk. Ondernemerschap & Creativiteit zijn naast Marketing & Communicatie de pijlers van onze opleiding. De opleiding wordt ook goed gewaardeerd onder bedrijven. Onze studenten volgen dan de leukste stages en vinden banen bij de topbedrijven van Nederland, te denken aan TBWA, KLM, Chanel of Heineken. Daarnaast hebben we inmiddels een groot aantal oud-studenten die een succesvol eigen bedrijf zijn gestart, wat bij TNS al kan tijdens de afstudeerfase!  

Dit zeggen onze studenten over TNS

Docenten

De docenten van The New School zijn naast hun docentschap vaak nog werkzaam binnen hun vakgebied. Up deze manier blijft hun kennis altijd up-to-date en wordt er in de lessen gebruik gemaakt van real life cases uit het bedrijfsleven! Hieronder zie je een aantal van de docenten die je gaat ontmoeten tijdens de proefstudeerdag!
Sasja van Nie

Sasja van Nie 

Naast docent is Sasja ook producer van nationale en internationale commercials: van Calve Pindakaas tot Blueband en van SNS bank tot BMW! 

Elmar Schuur

Naast docent op The New School heeft Elmar ook zijn eigen designbureau, gespecialiseerd in huisstijlen!

Paul Buskermolen

Paul neemt je tijdens de proefstudeerdag mee in het vak Ondernemen en Financien wat hij geeft aan 1ste en 2de jaars studenten! 

Locatie

TNS is gevestigd op de mooiste locatie in hartje Amsterdam. Parallel aan de P.C. Hooftstraat en om de hoek van het museumplein vind je onze school in een authentiek Amsterdams pand. Naast de leslokalen vind je hier ook een studieruimte en een coffee corner. 
Jan Luijkenstraat 98, 1071 CV Amsterdam 

Inschrijven

Per jaar heeft TNS maar plek voor 48 studenten. Wil jij bij ons komen studeren? Meld je dan direct aan, of volg eerst de proefstudeerdag op 20 juni! Mail naar info@thenewschool.nl 

  Voor welke open avond wil je aanmelden?*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Neem je ouders of verzorgers mee? (alleen mogelijk bij open avond of private tour)

  Email*

  Telefoonnummer*

  Hoogste vooropleiding*

  Anders, namelijk:

  Wanneer wil je starten?*

  Ik heb gehoord van The New School via*

  Anders, namelijk:

  Door het invullen van dit formulier verklaar ik kennisgenomen te hebben van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.