Op de motor naar Singapore

Voor je stage op de motor

Op de motor van Amsterdam naar Singapore. En dat voor je eerste stage. Het klinkt als een droom en dat was het ook. Een droom die voor derdejaarsstudent Boas uitkwam! Dat kan dus gewoon op The New School.
Bepakt en bezakt startte Boas zijn reis in Amsterdam. Onderweg publiceerde Boas op manify.nl diverse artikelen over zijn reis, die hij illustreerde met beeld van zijn drone en camera. Dat leverde waanzinnige beelden op van het wijde landschap. Uiteindelijk heeft Boas het niet helemaal tot Singapore gered. In Kathmandu, Nepal, moest hij de reis staken: zijn motor had na 19.200 kilometer en 18 landen te veel te verduren gehad. De BMW ging met het vliegtuig naar huis en Boas zelf stapte op het vliegtuig naar Japan om nog even te genieten van een welverdiende vakantie voordat hij weer terug moest naar de schoolbanken in Amsterdam.
 
Het is een onvergetelijke reis geweest, met inspirerende ontmoetingen, lessen voor het leven, en oneindig veel mooie beelden. En een boel plannen voor nieuwe avonturen. 

Lees hieronder het persbericht dat zijn stagebedrijf in november publiceerde en bekijk een paar van zijn fantastische foto's.  

Persbericht

Foto's: Boas Kragtwijk
Zie jij zo'n stage ook wel zitten?
Op The New School hebben we oog voor de ambachtelijke, de creatieve en de innovatieve aspecten in marketing en communicatie en voor jou als individu. We kijken samen met jou waar je ambities liggen en wat je sterke kanten zijn, om die verder te ontwikkelen.