Wil je weten of TNS dé school voor jou is?

Geef maar jouw mening om te weten!

0%

TNS is een kleinschalige school, met maximaal 14 studenten per klas. Dat betekent veel persoonlijke aandacht voor jou. Maar ook veel samenwerken in kleine groepjes.

OP TNS volg je niet alleen colleges, maar werk je ook veel aan projecten waarin je jouw creatieve kant mag laten zien.

Onze docenten halen hun kennis niet zomaar uit een boek. Nee, ze komen rechtstreeks uit de beroepspraktijk en delen graag hun persoonlijke ervaring met jou als student.

Op TNS word je voorbereid op het echte ondernemerschap. Dat betekent: professioneel voor de dag komen, initiatief nemen én hard werken.

Tijdens je opleiding werk je continu actief aan je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben je na vier jaar TNS niet alleen inhoudelijk klaargestoomd voor de arbeidsmarkt, maar ken je ook je eigen drijfveren en talenten, waardoor je in het werkveld nog sterker in je schoenen staat.

Op TNS maak je vrienden voor het leven! Niet alleen werk je op school nauw met elkaar samen, maar ook daarbuiten ondernemen TNS-studenten vaak leuke dingen met elkaar.

TNS quiz
Jij bent waarschijnlijk de ideale TNS-student!

Meer weten?

Neem een kijkje in ons curriculum. Liever een persoonlijk gesprek om te kijken of TNS echt bij jou past? Laat je telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op.

Weet je zeker dat TNS de school voor jou is?
Het lijkt er op dat we erg verschillend zijn, wil je toch meer weten? Neem een kijkje in ons curriculum. Liever een persoonlijk gesprek om te kijken of TNS echt bij jou past? Laat je telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op.

Meer weten?

Ga dan naar onze contactpagina.