Studeren in Japan!

Studeren in Japan!

In hun derde jaar, tijdens het verdiepingssemester, hebben onze studenten de mogelijkheid een aantal maanden in het buitenland te studeren.

Dit studiejaar wordt van die mogelijkheid goed gebruik gemaakt. De meeste studenten hebben dit jaar gekozen voor het volgen van een aantal modules bij UIBS in Spanje – het merendeel in Barcelona en een enkeling in Madrid. Er zijn er echter ook die het verderop zoeken: in Japan!

Studenten Emma, Willem, Cloé, Sophie en Sander zijn daar inmiddels hard aan de studie bij UIBS.
Maar in zo'n mooi land wil je natuurlijk meer dan met je neus in de boeken zitten.
Zo bezochten ze onlangs het grootste postorderbedrijf van Japan, Haneda Chronograte. Een interessant en leerzaam bezoek. 
Wat doe je verder als je in Japan bent? Een cursus kalligrafie natuurlijk. 
En uiteraard wordt er regelmatig gezellig gegeten met de locals. 
We kunnen wel stellen dat onze studenten het enorm naar hun zin hebben. Gelukkig mogen ze nog even genieten voordat ze starten aan hun tweede stage in jaar 4. En dat doen ze volop tijdens de 'gouden week', de belangrijkste vakantieweek van Japan. 
Dat klinkt goed!
Begint het meteen bij je te kriebelen als je dit hoort en leest? Ambieer jij ook een creatieve carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek of The New School ook iets voor jou is.