The New School mag weer studenten afvaardigen voor dé Nederlandse adverteerdersvakjury

Laatstejaars studenten van The New School hebben dit collegejaar wederom de mogelijkheid om lid te worden van de SAN-jury,
een van de meest toonaangevende reclameprijzen in Nederland. 
Laatstejaars studenten van The New School hebben dit collegejaar wederom de mogelijkheid om lid te worden van de SAN-jury, een van de meest toonaangevende reclameprijzen in Nederland.

De SAN-jury
De SAN-jury is de Nederlandse adverteerdersvakjury bestaande uit marcom-professionals, die het beste werk van Nederland beoordelen. Ieder jaar in mei worden, tijdens een feestelijke avond, de bekroonde campagnes bekendgemaakt en de SAN Accenten uitgereikt.

Studentleden jureren als volwaardig lid mee in een van de deeljury's samen met de beste marketing- en communicatie professionals van Nederland. Ze krijgen daarnaast de taak om te notuleren. Daardoor krijg je inzichten in de achtergronden en overwegingen van adverteerders en hun reclamebureaus.

Docent marketingcommunicatie Frank Pynenburg zat zelf jarenlang in de jury en was ook een tijdje vicevoorzitter. Hij zegt er het volgende over:

“Voor de SAN-jury zoeken we TNS-studenten die in hun derde of vierde jaar van hun studie zitten en een meer dan gemiddelde interesse hebben in het marketingcommunicatievak. Je krijgt de kans om alles te weten te komen over het beste Nederlandse reclamewerk en bespreekt dit met senior vakgenoten. Van studentleden verwachten we een professionele kijk op de ingestuurde campagnes. Deelnemen aan de SAN-jury een perfecte manier om als student om veel nieuwe inzichten en kennis op te doen en ook nog je netwerk op te bouwen.”

Vierdejaars TNS-student Daniël Verschuuren (links vooraan) bij het jureren van SAN tijdens de editie van 2023. Foto: SAN.

Begin november wordt bekend welke studenten TNS zal afvaardigen voor de SAN-jury. Meer informatie over de SAN: sanaccent.nl


Dat klinkt goed!
Ambieer jij een carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek wat The New School jou te bieden heeft.