TNS Presents 
Dagmar Versmoren

Elke ochtend springt Dagmar Versmoren op haar e-bike om van Heemstede haar tocht naar Amsterdam te maken. Op weg naar haar nieuwe baan als officemanager bij The New School. “Ik voel me nu al thuis hier. De ontspannen sfeer tussen de collega’s en het leuke contact met studenten voelt als een warm bad”.

Office Manager TNS Dagmar Versmoren
Hoewel ze geboren en getogen Brabantse is, woont ze al enige tijd in de Randstad. We vragen aan Dagmar hoe ze vanuit Eindhoven in de regio Amsterdam terecht gekomen is. “Mijn man komt uit Haarlem en ik heb destijds de keuze gemaakt om ook naar het westen te verhuizen. We wonen inmiddels in Heemstede met onze twee kinderen: Daan van 17 en Bente van 15. We hebben het hier erg naar ons zin en het is hier in de Randstad verbazingwekkend groen. Ik kom iedere dag met de fiets langs zulke mooie groene gebieden. Heerlijk om op zo’n manier naar mijn werk te gaan. Behalve als de regen met bakken uit de hemel valt, dan pak ik toch echt liever de trein”.

Manusje van alles
Na haar studie Management van het binnenlands en inkomend toerisme aan de Hogeschool, heeft zij Vrijetijdswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Maar ze heeft altijd al affiniteit gehad met de communicatiewereld. “Ik heb hiervoor gewerkt bij het Amsterdam toerisme en congres bureau. Daar had ik een hele leuke collega: Joska Voerman. Via haar ben ik ook bij TNS terecht gekomen. Het is heel leuk om weer met haar samen te mogen werken als office managers”.
Dagmar heeft nog nooit eerder op een school gewerkt. “Ik had behoefte aan een nieuwe omgeving. Ik wilde wel eens iets totaal anders doen. Het manusje van alles zijn spreekt mij aan. Het contact met studenten en leraren vind ik tot nu toe hartstikke leuk en gezellig. Ik hou heel erg van afwisseling en iedere dag op TNS is anders. Ik maak elke dag een heel leuk to-do lijstje maar daar kom je meestal niet aan toe want er komen zoveel andere dingen op je pad. Dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hier saai is, ik ben hier dus helemaal op m’n plek”.

Struinen door de duinen
Na een hectische week in de Jan Luijkenstraat heeft Dagmar behoefte aan ontspanning. Ze vindt het heerlijk om sportief bezig te zijn met haar gezin. Soms pakken ze de auto naar Zandvoort om te gaan surfen. “We hebben 3 jaar achter elkaar een surfkamp gedaan in Frankrijk met de kinderen. Ik vind het hartstikke leuk om te doen maar ik kan het nog steeds niet super goed. Als het weer het toestaat ben ik op het strand te vinden om een klein golfje mee te pakken”. Als Dagmar niet op haar surfplank staat is ze in haar vrije tijd te vinden met haar fototoestel in de duinen. “Ik kan urenlang door de duinen struinen om te wandelen of foto’s te maken. Ik ben vorig jaar begonnen met mijn eigen website voor mijn foto’s. Helaas heb ik nog onvoldoende tijd gehad om dit te professionaliseren”. Omdat ik 24 uur per week bij TNS werk, wil ik de rest van mijn tijd besteden aan mijn creatieve talenten. Naast fotografie zit ik ook op schilderles”.


Spin in het web
Inmiddels heeft Dagmar haar eerste maanden bij TNS erop zitten. ‘Ik heb nog nooit zoveel gelachen”, zegt ze. “De manier waarop de mensen hier met elkaar omgaan is heel prettig. Dat voelde ik al tijdens mijn sollicitatiegesprek, dat verliep heel relaxt. Ook het weerzien met Joska zorgt ervoor dat ik met veel enthousiasme naar school ga”.
Dagmar is begonnen met werken bij TNS tijdens de corona periode. Dit brengt extra werkzaamheden met zich mee. “Ik moet nog veel leren. Ik ben ook een beetje een nieuwe student en moet mijn weg nog vinden”.
Als office manager is Dagmar niet alleen de spin in het web voor school maar staat haar deur ook altijd open voor een praatje. “Ik vind persoonlijk contact heel erg leuk, zeker met studenten, omdat je dan ook een gezicht hebt bij een naam. Een simpele vraag kan natuurlijk altijd via de mail. Maar als iemand ergens mee zit en zijn verhaal kwijt wil, kan diegene altijd bij mij terecht”.

Tekst: Estelle De Boeck

Dat klinkt goed!
Benieuwd naar onze andere docenten? Ambieer jij een carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek wat The New School jouw te bieden heeft.