TNS Talents | Producer
Natasha Hendriks

"Je moet niet bang zijn om te falen. Om te slagen in deze branche heb je echt hart voor het vak nodig." 

natasha hendriks
Voor deze TNS Talents gaan we langs bij Natasha Hendriks, zij is gestart in het cohort 2018.  Natasha werkt bij Big Shots, een bedrijf dat gespecialiseerd is in videoproducties en tv-commercials. Ze is daar verantwoordelijk voor het soepele verloop van de producties en stuurt iedereen aan op de set. In haar vierde jaar op TNS liep Natasha al stage bij Big Shots.

Tijdens haar stage en baan bij Big Shots kreeg Natasha de kans om te werken met gave klanten, zoals Basic Fit, Albert Heijn, het Ministerie van Defensie, de NS en Mars. Ze heeft in deze jaren echt een passie voor producties ontwikkeld. Volgens Natasha is het in de productiewereld erg belangrijk om proactief te zijn en initiatief te nemen. "Je moet niet bang zijn om te falen. Om te slagen in deze branche heb je echt hart voor het vak nodig." 

Haar liefde voor het vak is ontstaan tijdens het vak ‘Van product naar commercial’, gegeven door Sasja. "Bij dit vak leerden wij als studenten over het proces en de verschillende rollen op de set, wat mij enorm enthousiast maakte."

Van nature was Natasha altijd al goed in regelen en organiseren, en deze vaardigheden komen goed van pas in haar baan op de set als productie-assistent. "Juist het plannen en coördineren van de verschillende producties vind ik heel tof". En omdat je bij TNS je eigen afstudeeronderzoek vorm kon geven heeft zij er in haar afstudeerproject voor gekozen om een mini-documentaire te maken, waar haar liefde voor productie nogmaals werd bevestigd.

We vroegen Natasha natuurlijk ook of ze nog iets aan haar studie bij TNS heeft gehad! Natasha: "de vakken die het meeste hebben geholpen in mijn vakgebied zijn marketing, VPNC , journalistiek en graphic arts. Deze vakken heb ik met veel plezier gevolgd." De skills die ze tijdens deze lessen heeft verkregen, zet ze nu in voor haar baan bij Big Shots.

Mijn advies aan andere studenten? "Probeer echt verschillende richtingen uit en ga minstens twee verschillende stages volgen om erachter te komen wat je echt leuk vindt!"

 

Dat klinkt goed!
Benieuwd naar onze andere talents? Ambieer jij een carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek wat The New School jouw te bieden heeft.