De Keuzegids hbo 2020 is uit!

The New School weer topopleiding in Keuzegids hbo 2020

Voor het vijfde jaar op rij heeft The New School – de beste kleine hogeschool voor marketing, communicatie en creativiteit – weer één van de hoogste scores in de Keuzegids hbo. 
En voor wie voor particulier onderwijs kiest, is The New School in Amsterdam een absolute aanrader.
–  Keuzegids hbo 2020
Volgens de keuzegids "scoort The New School in Amsterdam uitzonderlijk hoog". Met een totaalscore van maar liefst 90 punten zijn we de hoogste scorende opleiding maakt binnen communicatie & marketing.

Deze score maakt dat we wederom – voor de vijfde keer – uitgeroepen zijn tot topopleiding.
In 2017 waren we zelfs ook ‘beste kleine hbo van Nederland’. 

Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.
De studenten zijn over vrijwel elk aspect van de opleiding enthousiast.
–  Keuzegids hbo 2020
Zie hieronder een samenvatting van de resultaten:

Kleinschalig en bevlogen

The New School (opgericht in 1987) in hartje Amsterdam biedt elk jaar ruimte aan maximaal 52 eerstejaarsstudenten. Naast de marketing- en communicatievakken hecht The New School ook veel belang aan creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Directeur Kees Spijker: ‘Het kleinschalige karakter van de opleiding maakt dit mogelijk. We kunnen studenten met veel persoonlijke aandacht voorbereiden op de arbeidsmarkt.’ The New School werkt daarom samen met bevlogen docenten en begeleiders die ook werkzaam zijn in de praktijk. Hierdoor zijn studenten van The New School altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Vanaf het studiejaar 2020-2021 zal The New School – bij voldoende interesse – een nieuwe vestiging openen in Zwolle. 
Dat klinkt goed!
Begint het meteen bij je te kriebelen als je dit leest? Ambieer jij ook een creatieve carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek of The New School ook iets voor jou is.