Eerste open avond een groot succes!

Eerste open avond nieuwe schooljaar meteen een groot
succes!

Op maandagavond 28 oktober was de eerste open avond van het nieuwe studieljaar. Het
was weer een groot succes; potentiële leerlingen gingen verrast naar huis!
Het aantal aanmeldingen om voor de eerste keer sfeer te mogen proeven op The New School was overweldigend. Zo groot dat er zelfs twee groepen zijn gemaakt. Bij binnenkomst werden de potentieel toekomstige studenten welkom geheten door directeur Kees Spijker. De leerlingen en hun ouders kregen vervolgens de mogelijkheid om verschillende korte lessen te volgen, in de klaslokalen van TNS. Deze avond werd onder andere lesgegeven door Jerôme (docent journalistiek, taalverzorging en professioneel schrijven) en Bart, die het een en ander vertelde over visuele context. 
Op deze manier konden leerlingen niet alleen kennis maken met een aantal vakken maar ook met de docenten van wie ze ook in de toekomst les zouden kunnen krijgen op onze kleinschalige school.

Het allerleukste aan de avond waren de talks van oud-studenten Ben en Sarah (cohort 2015). Zij kwamen vertellen over hun eigen periode op The New School, hun praktijkervaringen tijdens de studie en waar ze na hun studie terecht zijn gekomen. 

Voor de bezoekers van de open avond gaat nu waarschijnlijk de volgende stap gezet worden:
een dag meelopen op de school om de sfeer pas ėcht te kunnen proeven.

Wij kijken uit naar de volgende open avond op maandag 9 december. 
Dat klinkt goed!
Begint het meteen bij je te kriebelen als je dit leest? Ambieer jij ook een creatieve carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek of The New School ook iets voor jou is.