Topopleiding 2019

The New School weer topopleiding in Hbo-Studiekeuzegids

Voor het vierde jaar op rij heeft The New School – de beste kleine hogeschool voor marketing, communicatie en creativiteit – weer één van de hoogste scores in de Hbo-studiekeuzegids. 
De kracht van kleinschalig, intensief en praktijkgericht onderwijs met veel aandacht voor de individuele student is hiermee weer aangetoond.
–  Kees Spijker (directeur)
The New School is de hbo-instelling met een topscore van 88. Deze score ligt ruim boven het landelijk gemiddelde. Spijker: ‘Een bijzonder resultaat waar we ontzettend trots op zijn.’

Beste kleine hbo van Nederland

In 2017 riep de Keuzegids Hbo The New School al uit tot ‘beste kleine hbo van Nederland’ en in 2016 en 2018 tot Topopleiding. Ook waardeerde de Nederlands-Vlaamse accreditatieorganisatie (nvao) The New School als topopleiding met het predicaat ‘GOED’. Daarmee behoort de school tot de beste 10 procent van alle hbo-opleidingen in Nederland.

Kleinschalig en bevlogen

The New School (opgericht in 1987) in hartje Amsterdam biedt elk jaar ruimte aan maximaal 52 eerstejaarsstudenten. Naast de marketing- en communicatievakken hecht The New School ook veel belang aan creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Directeur Kees Spijker: ‘Het kleinschalige karakter van de opleiding maakt dit mogelijk. We kunnen studenten met veel persoonlijke aandacht voorbereiden op de arbeidsmarkt.’ The New School werkt daarom samen met bevlogen docenten en begeleiders die ook werkzaam zijn in de praktijk. Hierdoor zijn studenten van The New School altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied.
Klik hier voor een pdf van de scores op het vakgebied Communicatie & Media.
Dat klinkt goed!
Begint het meteen bij je te kriebelen als je dit leest? Ambieer jij ook een creatieve carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek of The New School ook iets voor jou is.