TNS Topper 
Helma van Leeuwen

TNS topper | Helma van Leeuwen
Nooit gedacht dat ik de leukste job zou vinden bij de leukste Hbo van NL!

Vandaag gaan we eens niet in gesprek met een docent, maar met iemand die misschien nog wel veel belangrijker is voor The New School! Helma van Leeuwen is het vaste gezicht op de administratie. Sinds twee jaar werkt zij bij TNS en inmiddels is ze onmisbaar voor zowel de studenten als docenten met haar positieve instelling en opgewekte karakter.

Waarom koos Helma voor TNS?
“Ik had wel zin in een nieuwe baan en bedacht me dat de ideale job eentje zou zijn met jonge en inspirerende mensen." Ik dacht dus zelf al aan een officemanager functie bij een Hbo, en toen kwam ik op LinkedIn een advertentie tegen voor officemanager @ The New School. Nooit gedacht dat ik de leukste job zou vinden bij de leukste Hbo van NL!”

Wat vind jij bijzonder aan TNS?
TNS is een kleine school met ongeveer 180 studenten en daarbij hoort een kleine administratie. We doen deze klus met z’n vieren. "Work hard - Play hard"  is het motto. We werken hard, maar regelmatig is er ook tijd voor een kop koffie of een borrel. Ik geniet van alle studenten verhalen, maar ook van de goede discussies tussen docenten en hun passie voor het werk inhoudelijk maar ook de commitment naar de studenten. Het is heel inspirerend!

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?
Ik houd me bezig met hele uiteenlopende administratieve taken zoals, facturatie, de medewerkers- en studentenportalen maar ook in-/uitschrijvingen bij DUO en facilitaire klussen en klein beetje catering. Van alles wat... dus precies wat ik wil. Dit jaar mocht ik mee met de studiereis van jaar 2 naar Ljubljana als begeleider. Het was een genot om te zien dat studenten niet alleen genieten van de studiereis, maar ook hard werken aan het TNS Magazine.

En wat mogen we weten over Helma privé?

Ik ben getrouwd met Robbert en heb 2 volwassen kinderen Leanne en Joris (tweeling van 33). Geboren en getogen Haarlemmer maar een kleine 4 jaar geleden ben ik verhuisd naar Mooi Bennebroek (2 dorpen verderop). Wij zijn atypisch groter gaan wonen en uit de stad getrokken en hebben een 5 jaren plan gemaakt voor een grote verbouwing.

Als ik niet bij TNS ben dan ben ik dus druk aan het klussen aan mijn huis. Ik geniet van de tijd met mijn gezin en familie. Naast een bios, terrasje of theater probeer ik ook mijn artistieke kant verder te ontwikkelen in mijn vrije tijd, op dit moment ben ik aan de slag gegaan met keramiek. En uiteraard houd ik erg van reizen! Om het jaar gaan we met mijn oude fiat 500 naar Italië, en het andere jaar kiezen we voor wandel- en fietsvakanties. 
Dat klinkt goed!
Benieuwd naar onze andere docenten? Ambieer jij een carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek wat The New School jou te bieden heeft.