Inschrijven

Schooljaar 2024-2025

Schrijf je in voor de opleiding!

The New School is een particuliere hogeschool, die al jarenlang als beste wordt beoordeeld door de keuzegids! Ondernemerschap & Creativiteit zijn naast Marketing & Communicatie de pijlers van onze opleiding. Per jaar heeft TNS maar plek voor 48 studenten. Wil jij bij ons komen studeren? Schrijf je dan direct in voor onze opleiding! 
weeks
days
hours
minutes
seconds
1 september start het schooljaar! 

Introductieweek

Op 1 september starten we met een introductieweek voor alle eerstejaars studenten. Hierin leer je elkaar, de school, docenten en ouderejaars studenten kennen!
1 sept Welkomstborrel met ouders
2 sept Get to know jaar 1 - externe locatie met overnachting
3 sept Ontbijt - activiteit - lunch en terugreis 
4 sept Introdag TNS - speeddate docenten, ICT, boeken
5 sept Get to know Amsterdam met tweedejaars

Waarom studeren bij TNS?

The New School is een particuliere hogeschool, die al jarenlang als beste wordt beoordeeld door de keuzegids! Je krijgt les in kleine klassen met veel persoonlijke aandacht van docenten uit de praktijk. Ondernemerschap & Creativiteit zijn naast Marketing & Communicatie de pijlers van onze opleiding. De opleiding wordt ook goed gewaardeerd onder bedrijven. Onze studenten volgen dan de leukste stages en vinden banen bij de topbedrijven van Nederland, te denken aan TBWA, KLM, Chanel of Heineken. Daarnaast hebben we inmiddels een groot aantal oud-studenten die een succesvol eigen bedrijf zijn gestart, wat bij TNS al kan tijdens de afstudeerfase!  

Dit zeggen onze studenten over TNS

Docenten

De docenten van The New School zijn naast hun docentschap vaak nog werkzaam binnen hun vakgebied. Up deze manier blijft hun kennis altijd up-to-date en wordt er in de lessen gebruik gemaakt van real life cases uit het bedrijfsleven! Hieronder zie je een aantal van de docenten die lesgeven in jaar 1.
Sasja van Nie

Sasja van Nie 

Naast docent is Sasja ook producer van nationale en internationale commercials: van Calve Pindakaas tot Blueband en van SNS bank tot BMW! 

Elmar Schuur

Naast docent op The New School heeft Elmar ook zijn eigen designbureau, gespecialiseerd in huisstijlen!

Annelies Schellekens

Annelies is ondernemer en heeft haar eigen Marketing & Strategy Agency. Met klanten als Nubikk, Clarins & Tag Heuer en ervaring als digital marketing manager bij o.a. L'Oreal.  

Locatie

TNS is gevestigd op de mooiste locatie in hartje Amsterdam. Parallel aan de P.C. Hooftstraat en om de hoek van het museumplein vind je onze school in een authentiek Amsterdams pand. Naast de leslokalen vind je hier ook een studieruimte en een coffee corner. 
Jan Luijkenstraat 98, 1071 CV Amsterdam 

Inschrijven

Per jaar heeft TNS maar plek voor 48 studenten. Wil jij bij ons komen studeren? Schrijf je dan direct in via onderstaand formulier 

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straatnaam en huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Email*

  Telefoonnummer*

  Geboortedatum*

  Rekeningnummer (IBAN)*

  Optie toelatingsgesprek*


  Diploma behaald*

  Vooropleiding*

  Anders, namelijk:

  Naam en plaats vooropleiding*  Ik heb gehoord van The New School via*

  Anders, namelijk:


  Door het invullen van dit formulier verklaar ik kennisgenomen te hebben van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.