Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste actualiteiten rondom The New School

TNS Teachers: Lies Aris

TNS Teachers presents Lies Aris; o.a. docente Creatief en Commercieel Schrijven. "Wij zijn in staat om onze studenten echt te leren kennen en hen te zien groeien, wat natuurlijk heel gaaf is".
Lees verder
Ilse Reijs - docent positieve psychologie TNS

TNS Teachers: Ilse Reijs

TNS Teachers presents Ilse Reijs; docente Positieve Psychologie! Ik draag graag mijn steentje bij om studenten te helpen die het soms even wat moeilijker hebben
Lees verder

TNS TALKS # 7| Kom je ook woensdag?

Kom woensdag naar TNS TALKS 2023 in de Posthoornkerk in Amsterdam! We hebben 3 fantastische sprekers: Carli Jager (Springbok), Falco Jensma (Google Ireland) & Harry Starren (oud-directeur De Baak)
Lees verder

In memoriam: Bryna Hellmann

Bryna was en is onze leraar. Ze heeft ons allemaal aangeraakt, geïnspireerd, uitgedaagd en is ons voorgegaan in haar missie en passie om onszelf te ontdekken, te groeien, een leven lang, en het beste uit onszelf te halen.
Lees verder

TNS Teachers: Meet Jerome Inen

Jerome: ‘Ik leer de studenten om tijdens het schrijven tot de essentie te komen van informatie: schrijven is beperken. Ik probeer de studenten als professional te laten werken, maar ze ook als mens te ontwikkelen.
Lees verder
20 levens lessen

20 levenslessen in 20 levensjaren

2021 is aangebroken. Voor mij is dit een bijzonder jaar. Ik laat mijn tienerjaren achter. Daarom geef ik jullie 20 levenslessen die ik in mijn bescheiden 20 levensjaren heb geleerd.
Lees verder

TNS Teachers: Meet Ayman van Bregt

Toen Ayman voor het eerst hoorde over lesgeven bij een hbo opleiding in Amsterdam, dacht hij dat het niets voor hem zou zijn. Inmiddels geeft hij zowel online marketing als innovatie door waardecreatie
Lees verder
Office Manager TNS Dagmar Versmoren

Meet Dagmar Versmoren

Dit keer in de spotlights; office manager Dagmar! “Ik voel me nu al thuis hier. De ontspannen sfeer tussen de collega’s en het leuke contact met studenten voelt als een warm bad!"
Lees verder
Stage HBO Marketing

De Digitale Stage Oriëntatie

Terwijl onze tweedejaars druk zijn met het zoeken van hun stage zijn de eerstejaars aan de slag gegaan met de eerste oriëntatie op hun stage. Ontdek hoe dit in z'n werk ging!
Lees verder

Corona & Ik

In plaats van een studiereis hebben tweedejaars studenten bijzondere verhalen en foto's gemaakt over hun Corona werkelijkheid. Lees het onderscheidende verhaal van Shanou!
Lees verder

Diploma-uitreiking 2019

Eind november ontvingen 26 The New School studenten hun bachelordiploma tijdens een feestelijke afsluiting in Arti et Amicitiae. Bekijk de foto's.
Lees verder

De keuzegids hbo 2020 is uit!

Voor het vijfde jaar op rij heeft The New School – de beste kleine hogeschool voor marketing, communicatie en creativiteit – weer één van de hoogste scores in de Keuzegids hbo.
Lees verder

TNS Talks #6: LEF

Kom op woensdag 22 mei naar de Amstelkerk voor laatste TNS Talks van dit studiejaar. Het thema van deze editie: LEF! Wat kun je bereiken met een portie lef?
Lees verder

Themaweek 2018 in beeld

De eerste- en tweedejaars maken tijden de Themaweek in kleine teams commercials voor externe bedrijven. Wie maakt de beste commercial en wint de prijs?Them
Lees verder

Op de motor voor je stage

Student Boas Kragtwijk reed voor zijn eerste stage bij online uitgeverij en conceptbureau MagMedia van Amsterdam naar Singapore. Onderweg schreef hij artikelen voor Manify.
Lees verder
Diploma-uitreiking 2018

Diploma-uitreiking 2018

Begin december ontvingen veertien The New School studenten hun bachelordiploma tijdens een feestelijke afsluiting in Arti et Amicitiae. Bekijk de foto's.
Lees verder

Topopleiding 2019

Voor het vierde jaar op rij heeft The New School – de beste kleine hogeschool voor marketing, communicatie en creativiteit – weer één van de hoogste scores in de Hbo-studiekeuzegids.
Lees verder

Propedeuse-uitreiking 2018

Afgelopen vrijdag 14 september vond de propedeuse-uitreiking plaats in een van de locaties van Artis. Er waren maar liefst 39 studenten die hun propedeuse in ontvangst namen.
Lees verder

Gelukkig nieuw studiejaar!

Het nieuwe studiejaar is begonnen! Dat betekent dat er weer hard gewerkt wordt aan nieuwe vakken, stages en afstudeerprojecten. Zowel de studenten als docenten zijn blij...
Lees verder

Nationale Studenten Enquête

Voor het 6e jaar op rij scoort TNS – de beste kleine hogeschool voor marketing, communicatie en creativiteit – bijzonder hoog in de Nationale Studenten Enquête.
Lees verder

Winnen in Berlijn

Afgelopen weekend nam The New School voor de vijfde keer deel aan de internationale conceptwedstrijd The Future of Education in Berlijn. Lees nu welke prijs we hebben gewonnen!
Lees verder

LinkedIn Official

Beste student of alumnus, Sinds dit jaar is The New School ook LinkedIn official. Dat vinden wij natuurlijk erg leuk maar om het helemaal af te maken hebben we nog even je hulp nodig. Het is een kleine
Lees verder