Inschrijven bij TNS

Hoe kun je je aanmelden?

The New School is een kleine hbo en daarom is de aanmelding een persoonlijk proces.

De procedure is als volgt:
De eerste kennismaking is op een open avond. Aanmelden voor de eerstvolgende open avond kan hier.
Daarna loop je mee met een aantal lessen. 
Dan een persoonlijk gesprek met een van ons, samen met je ouder(s)/verzorger(s), mits zij (mede)verantwoordelijk zijn voor de financiën.
Tot slot maak je een reken- en een taaltoets. De toetsen zijn niet bindend maar als de resultaten onvoldoende zijn, dan gaan we in gesprek. 

Nu al nieuwsgierig?
Wanneer je niet kunt wachten tot de eerstvolgende open dag is het ook mogelijk om al eerder met lessen mee te lopen/te komen proefstuderen of een persoonlijk gesprek aan te vragen. Neem dan contact met ons op voor een afspraak en een nadere kennismaking.  

Selectie & toelatingseisen

The New School hanteert als toelatingseis een diploma vwo/havo/mbo 4 (alle profielen).

Het is ook mogelijk een 21+ toets te doen. Deze toets wordt in overleg op The New School afgenomen.

Verder wordt er voordat het eerste studiejaar begint een reken- en een taaltoets afgenomen. De toetsen zijn niet bindend maar als de resultaten onvoldoende zijn, dan gaan we in gesprek.

Op tijd aanmelden

Omdat wij een kleine school zijn, hebben we plek voor maximaal 50 studenten per studiejaar. Ben je zeker van je keuze, meld je dan zo snel mogelijk aan. Wanneer we vol zitten, kom je op een wachtlijst te staan. 

We horen natuurlijk graag zo snel mogelijk of je je wilt inschrijven maar omdat wij een particuliere opleiding zijn, kan dit ook nog na 1 mei. Dit betekent dat, als jij in juni herexamens doet, je je daarna nog kunt inschrijven. Dit geldt uiteraard alleen als we dan nog voldoende plekken hebben.

Start van de opleiding

Het studiejaar start in beginsel de eerste week van september met een introductieweek voor de eerstejaars studenten.

Starten als toehoorder

Net niet geslaagd? Maar toch beginnen met studeren? Bij ons kun je starten als toehoorder. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op via de onderstaande button.