The New School scoort dit jaar nog hoger in de Nationale Studenten Enquête (NSE 2024) 

The New School (TNS) heeft wederom hoge scores behaald in de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2024. Directeur Jady Petovic: ‘Deze resultaten onderstrepen de hoge kwaliteit van ons onderwijs en de sterke studenttevredenheid binnen de instelling.’
De algemene tevredenheid over de opleiding behaalde een score van 4,39 op een schaal van 5. Dit is hoger dan het landelijke gemiddelde van 3,68. Studenten zijn met name tevreden over de sfeer op de opleiding. Die werd met een score van 4,77 beoordeeld, wat een lichte stijging is ten opzichte van vorig jaar (4,65). 4,49 op de schaal toont aan dat studenten op basis van hun huidige ervaringen opnieuw voor deze opleiding zouden kiezen.

Uitmuntende beoordelingen per kernthema:
De tevredenheid over de inhoud en opzet van de opleiding scoorde 4,40, aanzienlijk hoger dan het landelijke gemiddelde. De aansluiting met de beroepspraktijk kreeg een score van 4,31.
Studenten zijn bijzonder tevreden over hun docenten, met een score van 4,45. Dit is een duidelijke verbetering ten opzichte van vorig jaar (4,26) en ligt ruim boven het gemiddelde. De didactische vaardigheden en inhoudelijke deskundigheid van de docenten worden zeer gewaardeerd.

Met een score van 4,40 blinkt The New School ook uit in studiebegeleiding.
De tevredenheid over de toetsing en beoordeling is stabiel gebleven met een score van 4,33, wat wederom ver boven het gemiddelde ligt. Het thema betrokkenheid en contact scoorde 4,44, wat aantoont dat studenten zich goed ondersteund voelen en betrokkenheid ervaren van zowel docenten als medestudenten.

Meer lezen? Bekijk de Nationale Studenten Enquete! 
Dat klinkt goed!
Begint het meteen bij je te kriebelen als je dit leest? Ambieer jij ook een creatieve carrière rondom marketing en communicatie? Wil je graag alles leren over ondernemen? Meld je nu aan voor de volgende open dag en ontdek of The New School ook iets voor jou is.